Jäägri Villa osales kohalikku toitu väärindaval koolitusel ehk uued tuuled menüüs
25.-26. märtsil toimus Põhjaka mõisas MTÜ Loov Eesti ja Järvamaa Arenduskeskuse koostööna kohalik toiduteemaline TeamLab, mille eesmärgiks oli innustada kohalikke toidutootjaid ning toitlustajaid leidma uusi ideid toorainete paremaks väärindamiseks. Jäägri Villa esindajana oli seekord kohal Anita eesmärgiga üles noppida mõtted, mis sobiksid meie maja menüüvärskenduseks. Ja ootused olid kõrged, sest mentoriteks oma ala tipptegijad:
INDREK KIVISALU – Food Studio üks omanikke, kes on olnud kahe Eesti presidendi peakokk, töötanud erinevates restoranides ning juhtinud televisioonis kokandussaateid. Indrek oli oma olemuselt väga sõbralik. Praktikuna oskas ta küsimustele vastata reaalse elu reaalsete näidetega. Tänapäeva infomüra kontekstis oli Indrekul kaks väga olulist nõuannet: säilitage kaine talupojamõistus ning elu ei seisne ainult töös…
MARKKO KARU – mitmekülgne disainer, brändingu ning turunduse ekspert, kes töötab nii toodete ja teenuste toimimisloogikate kui välisilmega. Olnud erinevate ettevõtete asutajateringis ning tegev lektori ja konsultandina.
Markko puhul hakkas silma tema tohutu kogemuste pagas ja põhjalikud teadmised alal, milles ta toimetab. Tema jutust jäi kõlama eeskätt õpetus, et kõigile ei ole võimalik meeldida ning müü ausat kaupa, sest seda osatakse hinnata…
Kaks päeva peast läbi käinud tohutul hulgal erinevaid mõtteid on nüüd veidi korda sätitud ning järeldused tehtud:
*Jäägri Villa on aegade algusest hoidnud oma külalisi parima hoole ja oskusega, mis meil on. Nende väärtusteni jõudmiseks ei ole vaja läinud läbida koolitusi, kuid koolitused on need, mis annavad äratundmise ja kinnituse, et me teeme, mida armastame ja seda inimestele nii kordamineval moel;
*meie menüü on muutumas! Ikka paremaks ja huvitavamaks…